Palvelut ja hinnat

Yksilöllinen avustus

Haluatko päästä kokemaan lempi retkikohteesi? Tarjoamme yksilöllistä avustusta sinun ehdoillasi.
Hinta on 35€/h (sis alv 24%). Hintaan sisältyy meidän pohjatyö ja avustus. Selvitämme ennakkoon kaiken mahdollisen, jotta sinun ei tarvitse kuin nauttia hetkistä.

Pakettihinnat

Haluatko ostaa halvemmalla enemmän tunteja itsellesi? Paketeista saat valita itsellesi sopivan tuntimäärän. Sinä päätät miten haluat tuntisi käyttää. Haluatko useampia kertoja viikossa, vai kenties pidemmän viikonloppu reissun valitsemaasi paikkaan?

esimerkkejä hinnoista:

10h 300€ (alennusta 100€ )
20h 500€ (alennusta 200€ )
50h 1000€ ( alennusta 750€)

Haluatko päästä yhdessä kaverin kanssa elokuviin tai vaikka huvipuistoon? Kertokaa meille teidän toiveista, niin me toteutamme ne.
Kaverin kanssa tuntihinta on 25€/h per asiakas.

Retket

Järjestämme erillaisia retkiä ja leirejä. Tarkemmat tiedot löytyvät tapahtumat välilehdestä. Ilmoitamme aina erikseen tulevista tapahtumista. Retkien hinta vaihtelee osallistujamäärän sekä retkikohteen perusteella.

Lahjakortit

Olisiko ihanaa saada lahjakortti, jolla pääset kokemaan lempi retkikohteesi?

Hemmottele itseäsi tai hanki lahjaksi ystävälle.

Lahjakorttiin voi valita mm. summan, haluamansa retken tai tuntipaketin.
Lahjakortin saa sähköpostiin tai kotiin postitettuna.

Usein kysytyt kysymykset:

Miten teidän asiakkaaksi pääsee?

Meille ei tarvitse täyttää pitkiä lomakkeita jotta pääsisit asiakkaaksi. Voit soittaa tai laittaa sähköpostia niin sovitaan yhdessä ilmainen 30min alkutapaaminen, jossa käydään toiveesi ja tarpeesi läpi. Käynnin jälkeen voit tehdä päätöksen haluatko tulla asiakkaaksemme.

Onko teillä ikärajaa?

Kaiken ikäiset kehitysvammaiset ovat tervetulleita.

Mitä alkutapaamisessa tehdään?

Alkutapaamisessa käymme läpi sinun tarpeesi ja toiveesi. Sinä olet meille tärkein ja menemme sinun ehtojesi mukaan. Täytämme yhdessä pienen lomakkeen johon tulee sinun tietosi, toiveesi ja mahdolliset suostumukset mm. kuvien julkaisuun. Suosittelemme, että alkutapaamisessa olisi mukana tarvittaessa huoltaja tai muu edunvalvoja. Alkutapaamisen voi hoitaa teams:n kautta, mutta tulemme myös mielellämme luoksesi. Sopimus ei sido asiakasta mihinkään.

Mitä jos joutuu perumaan sovitun tapaamisen?

Olemme joustavia peruutusten suhteen. Emme veloita perutetuista avustus tunneista, jos peruutus tulee vimeistään 2h ennen sovittua aikaa. Jos olemme sovitusti ennakkoon hankkineet sinulle retkeen kuuluvia muita kuluja mm. lipun,kuljetuksen,majoituksen,ruokailut, veloitamme niiden hinnan.

ghhghghgh

Oletteko huomioineet esteettömyyden?

Kyllä. Meille myös pyörätuolia ja muita apuvälineitä käyttävät henkilöt ovat tervetulleita. Me selvitämme haluamasi retkikohteen esteettömyyden. Yhteisistä retkistä ilmoitamme aina erikseen onko retkikohde esteetön. Meille on tärkeää, että jokainen tuntee itsensä tervetulleeksi sekä tärkeäksi. Otamme jokaisen yksilölliset tarpeet huomioon.

Mitkä maksutavat käyvät teille?

Meille käy mobilepay, tilisiirto, laskutus sekä käteinen. Kuitin lähetämme sähköisenä.